• Sebastian Dahlström – kuvittaja ja kääntäjä

  broken image

  Kuvituksia

  Haluatko työskennellä monipuolisen kuvittajan ja graafikon kanssa? Asiakkaani ovat mediataloissa ja mainosalalla – mutta myös yksityishenkilöiden joukossa. Selaa alaspäin ja katso portfolioani!

  broken image

  Käännöstyö

  Käännän tekstejä suomesta tai englannista ruotsiksi. Työskentelen myös toimittajana ja kirjoitan tekstejä ruotsiksi tai englanniksi.

 • Kuvituksia - Karikatyyrejä - Infografiikkaa - Vektorigrafiikkaa

  Teen kuvituksia, karikatyyrejä ja infografiikkaa. Kuvitukset ja maalaukset ovat käsityötä ensimmäisestä hahmotelmasta alkaen, valokuvamanipulointi ei ole osa prosessiani. Piirrän digitaalisesti ja teen myös infografiikkaa ja visualisointeja.

  broken image
 • Working with Sebastian is fun, easy and inspiring. As an illustrator he masters several different techniques and is eager to meet the thoughts, requests and requirements of those he is working with. Agenda has had the pleasure of co-operating with Sebastian for many years.

   

  - Ted Urho. Executive manager, Agenda.

   

 • As a Visual Producer at Yle (The Finnish Broadcasting Company) for the presidential election 2018, I asked Sebastian Dahlström to draw caricatures of each candidate (8 altogether) for our web site. His caricatures were brilliant. Funny but in a decent way, just as we wanted them, and Sebastians' drawing technique is mind blowing. A strong recommendation!

   

  - Petteri Bülow, Visual producer, Yle

 • Sebastian is an amazing illustrator and an overall great guy to work with. He has a broad field of knowledge and is a fast learner. He's helped us out at Lindebarn for a long while, handling very different kinds of graphic design and even animation tasks, in a flexible and diverse manner, always with a positive and helpful attitude. I strongly recommend him.

   

  - Marco Lindholm, CEO Lindebarn.

 • Näin tilaat kuvituksen

  Työskentelen digitaalisesti ja lähetän valmiin työn sähköpostitse haluamassasi formaattissa.

  1

  Ota yhteyttä

  sebastian.dahlstrom@gmail.com - kerro toiveesi

  2

  Ensimmäinen luonnos

  Kun olen saanut ensimmäisen luonnoksen valmiiksi lähetän sen sinulle kommentoitavaksi.

  3

  Valmis tuote

  Lähetän valmiin työn sinulle haluamassasi formaatissa.

 • sebastian.dahlstrom@gmail.com

 • Sebastian Dahlström

  Kuvittaja ja toimittaja

  broken image

  Olen suomalainen kuvittaja ja toimittaja. Minulla on yli 15 vuoden kokemus toimittajan työstä Ylellä ennen kuin aloitin täysipäiväisen yrittäjyyden syksyllä 2020. Olen valmistunut viestinnän maisteriksi Helsingin yliopistosta. Graduni käsitteli visuaalista journalismia vaalien yhteydessä.

   

  Yrittäjänä saan yhdistää vahvan toimittajan taustani ja intohimoni piirtäjänä. Näiden kahden taitoni rajapinnassa yhdistyy kyky ilmaista monimutkaisiakin asioita visuaalisesti miellyttävällä ja käyttäjälle mahdollisimman helpolla tavalla. Kieli on minulle vahva työkalu, jota käytän myös asiakkaiden käännöstarpeisiin (suomi-ruotsi tai englanti-ruotsi).

   

  Asiakkaitani ovat muun muassa Yle, ajatushautomot Agenda ja Magma, luova markkinointitoimisto Lindebarn, amerikkalainen mediasivusto Supchina, opettajien ammattiyhdistyksen ruotsinkielinen lehti Läraren, Svenska Bildningsförbundet ja The Helsinki Commission.

   

  Vapaa-ajallani soitan bassoa ja harrastan swimrunia.