• Illustration, karikatyrer och infografik

  Illustrationer för webb och press, karikatyrer, realistiska porträtt. Alla mina illustrationer gör jag från grunden, utan att manipulera fotografier. Jag arbetar även med animation och info- och vektorgrafik.

  Jag levererar illustrationerna smidigt per e-post i önskat filformat.

  broken image
 • Det är roligt, okomplicerat och inspirerande att jobba med Sebastian. Som illustratör behärskar han flera olika tekniker och beaktar alltid kundens tankar, önskemål och krav. Tankesmedjan Agenda har samarbetat med Sebastian i flera års tid.

   

  - Ted Urho. Verksamhetsledare, Agenda.

   

 • I egenskap av Yles visuella producent för presidentvalet 2018, beställde jag karikatyrer av alla åtta kandidater av Sebastian Dahlström. Hans karikatyrer var briljanta. Skojiga, men på ett civiliserat sätt, precis som vi ville ha dem, och Sebastians teknik är fenomenal. En stark rekommendation!

   

  - Petteri Bülow, Visuell producent, Yle​

 • Sebastian är en fantastisk illustratör och överlag trevlig person att jobba med. Hans kunskap är bred och han lär sig snabbt nya saker. Han har samarbetat med Lindebarn under en längre tid och arbetat med mycket olika typer av uppdrag inom grafisk design och animation. Sebastian är flexibel och har alltid en positiv och hjälpsam attityd. jag kan starkt rekommendera honom.

   

  - Marco Lindholm, CEO Lindebarn.

 • broken image

  Alla sover inte

  Barnboken Alla sover inte handlar om vännerna Mösse, Voff-voff och Pikkuliten från sjukhusavdelningen för sjuka mjukdjur som beger sig iväg på ett farligt äventyr.

   

  Text: Kristina Hakola-Wass

  Illustrationer: Sebastian Dahlström

   

   

 • sebastian.dahlstrom@gmail.com

 • Beställ en illustration - så här går det till!

  Jag arbetar digitalt och levererar illustrationerna per e-post i den storlek och det filformat du önskar.

  1

  Kontakta mig

  Skicka mett mejl till sebastian.dahlstrom@gmail.com. Berätta vad du har i tankarna så svarar jag.

  2

  Skiss och planering

  Under arbetets gång skickar jag dig en skiss innan jag levererar det slutliga arbetet, så du kan påverka slutresultatet.

  3

  Den färdiga illustrationen

  Jag levererar den färdiga illustrationen, och du har ännu en chans att låta göra mindre ändringar.