Return to site

Dallas & Lucas Podcast

En podd om träning och utmaningar

· sport

Jag fyller 40 år i år, och min 10 år yngre bror Lucas fyller följaktligen 30. Kanske en smula påhejade av våra respektive ålderskriser bestämde vi oss för att starta en podcast om träning och utmaningar.

Den stora målsättningen med podden är att någon gång i framtiden delta i världsmästerskapen i Swimrun "Ö till ö" i Stockholms skärgård. Huruvida det kommer att ske är mycket öppet, oddsen är små men skam den som ger sig.

Det är ju ändå inte målet, utan resan som räknas. Min och Lucas gemensamma träningsresa började med vår helvetiska julkalender som jag också bloggat om tidigare.

För tillfället finns åtminstone två swimrunlopp på vår gemensamma träningshorisont: Puruvesi Swimrun och Folkhälsan Swimrun. Mycket annat kommer vi förstås också att göra - bland annat skall jag försöka få trail-novisen Lucas att springa sitt första traillopp.

Vill du ha en lättsam podcast med dig ut i löpspåret på nästa pass så har du hittat rätt. Hela 6 avsnitt har vi lyckats få ihop så det finns snack så det räcker och blir över.

...och har du själv nån crazy utmaning på gång så hör av dig! Feedback och förslag på teman att snacka om tar vi också tacksamt emot.